Kedves Vendégünk!

Kérjük, hogy a foglalás lemondását, megváltoztatását a lefixált időpont előtt minimum 48 órával előbb tegye meg. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges (e-mailben vagy telefonon) figyelembe véve a nyitva tartást.

Munkarendükbe maximum 15 perc késés fér bele, ezzel megtiszteljük az időben érkezőket és nem váratjuk őket más késése miatt. Ezt természetesen mi is maximálisan betartjuk.

Kizárólag a foglalás pillanatában küldött e-mailben szereplő időpontot és az abban feltüntetett szolgáltatás mérvadó minden helyzetben. Kérünk mindenkit, hogy ezt ellenőrizze!

Hajfestési és hajszínváltoztatási szolgáltatásaink árai, tájékoztató jellegűek. A felhasznált anyagmennyiség és a szolgáltatást elvégző fodrász függvénye.
Ha még nem jártál nálunk, bizonyos hajfestési szolgáltatásaink előzetes konzultációhoz (46. számú szolgáltatás) kötöttek, melyeket a leírásokban feltüntettünk.

Mire jó a konzultáció?

Hogy lásd,valóban fontos vagy nekünk! Nem sablon szolgáltatást nyújtunk, mindenkit meghallgatunk, felmérjük a hajad állapotát. Elmondjuk,hogy álmaid hajszínét hogyan tudjuk megvalósítani, mennyi időt vesz igénybe, hány alkalom szükséges és nem utolsó sorban a szolgáltatás költségét.
Abban az esetben, ha a konzultáció során úgy döntesz, hogy időpontot foglalsz, 5000 Ft előleget kérünk, mely az igénybevett szolgáltatás végösszegéből levonásra kerül.
A foglalt időpont előtt 2 munkanapon belül történő lemondás esetén az előleg nem jár vissza.

Hogy miért van szükség előlegre?

Sajnos a szépségiparban gyakran előfordul, hogy valaki több órás szolgáltatásra időpontot foglal és lemondás nélkül nem megy el. Fodrászaink naptára hetekre előre be van telve, ha időben tudjuk, hogy üresedés lesz, várólistás vendégeinket értesíteni tudjuk és nem keletkezik anyagi kárunk a lemondásból.


A kezünkből kiadott munkáinkra garanciát vállalunk. Észrevételeket, illetve bármilyen kifogást a szolgáltatás napjától, 7napig készséggel korrigálunk.

Adataid bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!

Amennyiben szeretnéd lemondani, módosítani a lefoglalt időpontot, (minimum 48 órával előtte) a visszaigazoló email alján található "foglalás lemondása" gombot, mellyel ezt könnyedén meg tudod tenni.

-------
Dear clients, if you would like to cancel your appointment or to make any changes please do it 48 hours before your appointment.

We kindly ask you not to arrive 15 minutes later than your appointment to be able to keep up with our timings and not to make other clients wait.

You will receive an automated e-mail with the details of your booking - please make sure everything is correct.

The price of hair coloring and hair color changing is only for information. It will depend on your hairstyle, the amount of material used and on the hairdresser’s expertise opinion. You will get the exact price after your consultation.

If you have any complaints of our service or you would like to share your opinion with us you can do it within 7 days.